***** UNIQUE CHANCE FOR THE RESCUING OF THE PATIENTS OF CANCER *****

***** UNIQUE CHANCE FOR THE RESCUING OF THE PATIENTS OF CANCER *****
UNIQUE CHANCE FOR THE RESCUING OF THE PATIENTS OF CANCER EVEN IN THE LAST STAGES OF DISEASE, EVEN WITH THE METASTASES, WITHOUT PLACE VALUE OF CONCRETE ORGAN IN THE ORGANISM. METHODOLOGY ORIGINAL WITHOUT MEDICINES . TREATMENT IT IS POSSIBLE TO BE CARRIED OUT UNDER THE HOUSEHOLD CONDITIONS. METHOD CHECKED, PROVEN FOR A PERIOD OF MANY YEARS. TEN AND HUNDREDS OF OUTSTANDING RESULTS. DETAILED THE INSTRUCTIONS , THE UNIQUE , effective and PRECISE PRESCRIPTION OF RECOVERY, RECOMMENDATION IN CONNECTION WITH THE NOURISHMENT, PSYCHOTHERAPY . For more info click on the picture above !
Powered By Blogger

неделя, 22 май 2011 г.

Христос говори: - Гаутама Буда: Последно отчитане на времето до 2012 година!

Гаутама Буда: Последно отчитане на времето до 2012 година!


2009 – година за вземане на решения
Пробудете се за възможността на живота да станете повече
АЗ СЪМ ПРОБУДЕН! И моето присъствие има приоритетно една цел – да пробуди всеки на Земята. Затова се възползвам от тази възможност да говоря чрез физически глашатай и изричам в масовото съзнание: ПРОБУДЕТЕ СЕ! ПРОБУДЕТЕ СЕ! ПРОБУДЕТЕ СЕ!
СЪБУДЕТЕ СЕ за реалността, кои сте, защото сте повече, отколкото мислите.
СЪБУДЕТЕ СЕ за реалността, че има нещо по-висше от тези мисловни системи, правителствени системи, бизнес системи, които външно може да изглеждат превъзходно, но са пълни с мъртвешки кости, костите на тези, които са мъртви в духовен смисъл, защото са се отделили от Реката на Живота, която е Единството.
Хвърлете оковите, които ви карат да смятате, че трябва мъртвите да ви водят. Хвърлете ги, казвам ви, и осъзнайте, че Божието царство се намира вътре във вас. И когато искате да сте съ-творци, то Бог – вашето висше същество – ще ви води към съ-творяването на Божието царство, тук на Земята, където няма недостиг, няма неравенство, няма войни.
СЪБУДЕТЕ СЕ за истината, че изобилието е реалност, че бедността е илюзия, която има само една цел – да концентрира богатството в ръцете на малцина, които го отнемат от мнозинството или заставят да се дава доброволно, както сега се опитват да правят на Запад.
СЪБУДЕТЕ СЕ за факта, че животът ви дава това, което отразявате в съзнанието си. Понеже Светлината на Майката ще отрази образите, които проектирате на него, каквито и да са тези образи. Така се превръщате в самореализиращи се пророчества, опровергаващи повтарящите се модели на подем и спад, които големите лъжци са нарекли „цикли на делова активност”, в стремежа си да го представят като неизбежност. Но това не е така, Божествената реалност е, че животът има потенциал да бъде постоянно възходящ, постоянно превъзхождаща се спирала, и е възможно никога да не вървите надолу, да не навлизате никога в по-малкото, а постоянно да сте ПОВЕЧЕ в този космически танц на самонадминаване във все по-голяма красота, съвършенство, величие, майсторство.

Последно отчитане на времето до 2012 година
Възлюбени мои, навлязохме в цикъла, последната дистанция от време до възможния пробив, който може да се случи, и съгласно вашия избор ЩЕ СТАНЕ в 2012 година и след това.
2009 е аспекта на Отеца, цикъла на Отеца.
2010 е Сина, Христос.
2011 представлява Майката.
А 2012 представлява Светия Дух.
По този начин, потенциалът през 2009 се състои във възможността, хората да се обърнат – но не към този Бог, който виждате като отделно същество на небесата, а да се обърнат към Бога вътре в себе си, като съ-творци да сътворяват собствената си реалност чрез съзнанието си. Затова могат да решат, какво искат да съ-творят в по-високата реалност. И това е потенциала на 2009 година.
След това 2010 дава възможност, основавайки се на своето решение да сътворят по-висока реалност, използвайки мъдростта и истинността на Христовия Разум, настройвайки се на Единородния Божи Син, живия Христос в тях. По този начин ще могат, да отделят реалното от нереалното, да разделят Христовата реалност от дуалистичното съзнание на лъжеучителите и множеството идеологии, философии и мирогледи, които се стремят да разпространят сред човечеството. Хората ще могат да решат да подложат на съмнение лъжата на системата, че рано или късно всичко се връща по местата си. Понеже хората са били прекалено дълго в капана на желанието да открият съвършена система, вместо да търсят съвършенството чрез съ-творение и постоянно самопревъзхождане.
Стигайки до разбирането – до способността за различаване между реалното и нереалното – ще могат да навлязат в 2011, цикъла на Майката и да започнат да го прилагат към всеки аспект от живота на Земята. Намирайки нови решения, използвайки безкрайната творческа сила на Майката, за да измислят нови способи за проявяване на най-добро общество, на най-добри технологии, на най-добри изобретения. И тогава, в 2011 година, може да се получи пробива, който да достигне максимума си през 2012, докато не се превърне в стремителния вятър на Светия Дух и нищо в този свят няма да може да го спре, нищо няма да може да му се противопостави и така промените ще станат факт. Промените ще бъдат толкова грандиозни, че всички ще се пробудят за по-високата реалност, за прекрасното бъдеще. И това ще стане на всички нива, възлюбени мои, от икономиката до технологиите, в енергиите, в духовността, в психологията – дори до промяна в представите за себе си, и какво, в същност, е най-висок потенциал.

2009 – година за вземане на решения
Вие осъзнавате, че тази 2009 е година за вземане на решения, година на избори между илюзиите и по-високата реалност. Избирайте мъдро през тази година! Размишлявайте за волята! За силата на волята, и как я използвате, възлюбени мои, избирайте ПОВЕЧЕ, а не по-малко.
Понеже през тази година ще се сблъскате с много предизвикателства, мнозина ще са изкушени да изпаднат във вибрациите на страха заради едно или друго външно събитие или проява. Навярно си мислите, че най-лошото от кризата в икономиката вече е отминало, но това не е така, защото все още има такива, които искат да запазят своята система действаща. И докато критичната маса не се избави от тази илюзия, ще има още повече безпорядък.
Съществуват също и възможности за войни в няколко района на Земята, разбира се, в Средния Изток, в мюсюлманските страни. Защото, както каза Майка Мария миналата година, има голяма потребност, мюсюлманите да се повдигнат по-нагоре, да са активни и да се изказват. И това се е случвало в известна степен, но несъмнено, не е достигнало до висшия си потенциал. И затова все още е възможно там да има насилие, война, както навярно виждате и сами, назряват възможности в няколко страни, особено в Пакистан, в който действително има потенциал да се разгори голям конфликт.
Поддържайте виждането, възлюбени мои, че духовните гуру и учители, които са се въплъщавали в Индия в продължение на хилядолетия, са създали достатъчно натрупване, което да възпира индийския народ и правителството от изкушението да навлезе в конфликт или война с мюсюлманския съсед.
Подкрепяйте виждането, че светците, които са вървели по земята на тази страна, са имунизирали колективното съзнание на Индия с урока на Христос, да се обръща другата буза. Нацията трябва действително да е готова да подложи другата си буза, вместо да дава повод на тези, от другата страна на границата, поводи за нагнетяване на конфликта, който съществува от създаването на Пакистан. Това събитие не е предопределено от Бог по никакъв начин и форма, то е типична проява на стратегията „разделяй и владей” на падналите същества, които, когато индийския народ извоюва свободата си от гнета на Британската империя, създадоха друга заплаха за неговата свобода и съществуване. Затова поддържайте виждането, че мирът ще е реален, независимо, какво се случва на физическо ниво.
Възлюбени мои, поддържайте виждането, макар засега да не е възможен мир между Израел и палестинците, лъжеучителите, слепите лидери на Израел, да бъдат осъдени и взети от планетата през тази година. Дори това да предизвика задълбочаването на конфликта до такава степен, че светът и по-умерените хора на Израел да разберат, че така повече не може да продължава, и че именно Израел и израелския народ трябва да спрат насилието. Понеже вече им беше дадена възможност преди 2000 години, когато самият Христос се въплъти и ходи по земята им. А те все още продължават да отхвърлят този урок. Нямам предвид Израел и еврейския народ да стават християни, защото християнството, което виждате днес е далеч от истинското учение на Христос. Но действително трябва да станат пробудени и обърнати към реалността, че ако не обърнат другата буза, ще създадат свой враг. Еврейският народ имаше възможност да научи този урок преди 2000 години, благодарение на Христовото присъствие сред тях.
Настанало е времето, когато трябва да научат това или страната им ще престане да съществува, поне във вида, в който я виждате сега.


Поддържайте виждането за мир, който заменя войната
Аз, Гуатама, поздравявам участващите в това движение, в други движения, тези, които работят конструктивно за повишаване на човешкото съзнание.
Поздравявам ви за това, че сте върха на копието, което фактически е довело до пробива през 2008 година.
Поздравявам ви, че сте удържали духовния баланс и не сте видели избухването на голяма война през миналата година.
Съветвам ви да поддържате виждането, че непобедимите ветрове на Светия Дух от моята мисъл-форма, ще пометат действително всички планове, текущата финансова криза да доведе до война, както е станало следствие Депресията през 1930 година, а и в други случаи, когато финансовият безпорядък води до война, като начин да принудят нациите да харчат средства и така да върнат икономиката в стария коловоз, макар той да е порочен, коловоз на изкуствени подеми и спадове, предизвикани от елита на властта.
Подкрепете виждането, че Светият Дух е достатъчно силен, за да помете плановете им, матрицата, низходящата спирала, мръсните образи, които проектират върху колективното съзнание – като развалена грамофонна плоча повтарят едно и също, с което се стремят да хипнотизират и да програмират съзнанието на хората, за да се примирят, че това е неизбежната реалност.
Подкрепяйте виждането, че хората ще се пробудят за реалността, истинската реалност, че винаги могат да направят избор да се издигнат по-нагоре, да не изпадат в състояние, в което войната може да им изглежда неизбежна. Те могат да решат да не оказват съпротива и да обръщат другата буза, за всички предстоящи удари по пътя им. Могат да изберат по-висок отговор, основан на любовта, на мира, на творчеството, намирайки нови решения вместо вековното да убиват своя брат, който е представен като враг.
Подкрепяйте виждането, че хората ще се пробудят и ще видят безумието в това, да правят едно и също, а да очакват различни резултати. Подкрепяйте виждането, че ако погледнат миналото, няма начин да не забележат, как хилядолетия са опитвали да установят мир като убиват другите. И ако това не им се е удавало, то е поради неправилния подход, който никога не може да доведе до мир, да не говорим за окончателен мир.
Поздравявам ви с прекрачването в новия цикъл на отброяване до 2012 година и с възможностите за безпрецедентен пробив във вече известната история и дори в неизвестната.
Бъдете запечатани в спокойствието на Пробудения.

Ким Майкълс.
http://flamerose.net/
http://www.biopole.ru/node/2503

Няма коментари:

Публикуване на коментар