***** UNIQUE CHANCE FOR THE RESCUING OF THE PATIENTS OF CANCER *****

***** UNIQUE CHANCE FOR THE RESCUING OF THE PATIENTS OF CANCER *****
UNIQUE CHANCE FOR THE RESCUING OF THE PATIENTS OF CANCER EVEN IN THE LAST STAGES OF DISEASE, EVEN WITH THE METASTASES, WITHOUT PLACE VALUE OF CONCRETE ORGAN IN THE ORGANISM. METHODOLOGY ORIGINAL WITHOUT MEDICINES . TREATMENT IT IS POSSIBLE TO BE CARRIED OUT UNDER THE HOUSEHOLD CONDITIONS. METHOD CHECKED, PROVEN FOR A PERIOD OF MANY YEARS. TEN AND HUNDREDS OF OUTSTANDING RESULTS. DETAILED THE INSTRUCTIONS , THE UNIQUE , effective and PRECISE PRESCRIPTION OF RECOVERY, RECOMMENDATION IN CONNECTION WITH THE NOURISHMENT, PSYCHOTHERAPY . For more info click on the picture above !
Powered By Blogger

вторник, 14 юни 2011 г.



СИМВОЛ НА ВЯРАТА


1. Вярвам в един Бог Отец, Вседържител, Творец на небето и земята, на всичко видимо и невидимо.
2. И в един Господ Иисус Христос, Сина Божи, Единородния, Който е роден от Отца преди всички векове: Светлина от Светлина, Бог истинен от Бог истинен, роден, несътворен, единосъщен с Отца, чрез Когото всичко е станало.
3. Който заради нас човеците и заради нашето спасение слезе от небесата и се въплъти от Духа Светаго и Дева Мария и стана човек.
4. И бе разпнат за нас при Понтия Пилата, и страда, и бе погребан.
5. И възкръсна в третия ден, според Писанията.
6. И възлезе на небесата и седи отдясно на Отца.
7. И пак ще дойде със слава да съди живи и мъртви и царството му не ще има край.
8. И в Духа Светаго, Господа, Животворящия, Който от Отца изхожда, Комуто се покланяме и Го славим наравно с Отца и Сина, и Който е говорил чрез пророците.
9. В една света, съборна и апостолска Църква.
10. Изповядвам едно кръщение за опрощаване на греховете.
11. Чакам възкресение на мъртвите.
12. И живот в бъдещия век! Амин!


Вя­ра­та е ед­на не­о­б­хо­ди­мост за чо­веш­ка­та ду­ша. Чо­век си за­да­ва хи­ля­ди въп­ро­си. На ед­на част от тях му от­го­ва­ря на­у­ч­но­то чо­веш­ко зна­ние. А на дру­га­та част ид­ва да му от­го­во­ри вя­ра­та.
Пра­вос­лав­на­та хрис­ти­я­н­с­ка вя­ра е из­ло­же­на нак­рат­ко в Сим­во­ла на вя­ра­та. Той е със­та­вен от св. от­ци и учи­те­ли на Цър­к­ва­та на Пър­вия и Вто­рия все­лен­с­ки съ­бо­ри, ко­и­то са ста­на­ли през IV век. Все­лен­с­ки съ­бор се на­ри­ча съб­ра­ние на цър­ков­ни­те пас­ти­ри и учи­те­ли по въз­мож­ност от це­лия хрис­ти­я­н­с­ки свят. В Пра­вос­лав­на­та цър­к­ва е има­ло всич­ко 7 все­лен­с­ки съ­бо­ри. Пър­ви­ят все­лен­с­ки съ­бор е бил сви­кан в гр. Ни­кея (Ма­ла Азия) в 325 г., а вто­ри­ят ­ в Ца­риг­рад в 381 г. По име­то на тия два гра­да, де­то са за­се­да­ва­ли Пър­ви­ят и Вто­ри­ят все­лен­с­ки съ­бо­ри, сим­во­лът на вя­ра­та, из­ра­бо­тен на тия съ­бо­ри, се на­ри­ча Ни­кео-Ца­риг­рад­с­ки.

Все­ки пра­вос­ла­вен хрис­ти­я­нин тряб­ва да на­у­чи на­и­зуст Сим­во­ла на вя­ра­та, за да мо­же да знае, в как­во точ­но вяр­ва, та да бъ­де вся­ко­га го­тов да от­го­ва­ря все­ки­му, кой­то му по­и­с­ка смет­ка за не­го­ва­та на­деж­да (1 Петр. 3:15).

Но хрис­ти­я­ни­нът е длъ­жен не са­мо да вяр­ва и да знае на­и­зуст Сим­во­ла на вя­ра­та. Той тряб­ва и да вник­не в ис­ти­ни­те на сво­я­та вя­ра. Как ще мо­же да вник­не? Ка­то все по­ве­че и по­ве­че опоз­на­ва из­во­ри­те на Бо­жес­т­ве­но­то от­к­ро­ве­ние. А те са: Све­ще­но­то Пи­са­ние, Све­ще­но­то Пре­да­ние, при­ро­да­та и чо­веш­ка­та съ­вест. От Све­ще­но­то Пи­са­ние ние чер­пим поз­на­ния за Бо­га и за Не­го­ви­те про­мис­ли­тел­ни дейс­т­вия в све­та. От Све­ще­но­то Пре­да­ние ние уз­на­ва­ме за мно­го дру­ги важ­ни не­ща, ко­и­то не са би­ли за­пи­са­ни в Свещ. Пи­са­ние, но ко­и­то са дош­ли до нас за­па­зе­ни в цър­ков­на­та па­мет, в раз­ни мо­лит­ве­ни пос­ле­до­ва­ния и в тво­ре­ни­я­та на све­ти­те от­ци и учи­те­ли цър­ков­ни. От изу­ча­ва­не­то на при­ро­да­та ние дос­ти­га­ме до поз­на­ни­е­то на Тво­ре­ца . Из­с­лед­вай­ки сво­я­та съ­вест, тоя Бо­жи глас в чо­ве­ка, ние все по­ве­че и по­ве­че се доб­ли­жа­ва­ме до бо­го­о­т­к­ро­ве­ния нрав­с­т­вен за­кон, от­к­рит ни на­пъл­но яс­но в сло­во­то Бо­жие.

Апостол Павел казва:
“Понеже видимото е временно, а невидимото – вечно” (2 Кор. 4:18)

Creed / Christian creed

Няма коментари:

Публикуване на коментар