***** UNIQUE CHANCE FOR THE RESCUING OF THE PATIENTS OF CANCER *****

***** UNIQUE CHANCE FOR THE RESCUING OF THE PATIENTS OF CANCER *****
UNIQUE CHANCE FOR THE RESCUING OF THE PATIENTS OF CANCER EVEN IN THE LAST STAGES OF DISEASE, EVEN WITH THE METASTASES, WITHOUT PLACE VALUE OF CONCRETE ORGAN IN THE ORGANISM. METHODOLOGY ORIGINAL WITHOUT MEDICINES . TREATMENT IT IS POSSIBLE TO BE CARRIED OUT UNDER THE HOUSEHOLD CONDITIONS. METHOD CHECKED, PROVEN FOR A PERIOD OF MANY YEARS. TEN AND HUNDREDS OF OUTSTANDING RESULTS. DETAILED THE INSTRUCTIONS , THE UNIQUE , effective and PRECISE PRESCRIPTION OF RECOVERY, RECOMMENDATION IN CONNECTION WITH THE NOURISHMENT, PSYCHOTHERAPY . For more info click on the picture above !
Powered By Blogger

петък, 17 юни 2011 г.

Посланията на СаЛуСа чрез Майк Куинси

Посланията на СаЛуСа чрез Майк Куинси
The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com


... ... ...
Вашето присъствие на Земята в този момент е важно за онези, които се лутат в тъмнината и вашата Светлина ще им даде една по-ясна визия. Също така ще ги приповдигне и ще им даде чувството за надежда сред тяхното объркване. Да сhttp://www.blogger.com/img/blank.gifе грижиш за другите е признак за духовна зрялост и вътрешно познание, че всички сте Едно http://www.blogger.com/img/blank.gifцяло. Отнасяйте се към другите, както към себе си и Човечеството би могло да се промени за една нощ към такова, което припознава доброто във всеки един. Без разбирането за това, вие сте склонни да преценяте другите по външния им вид, който може да бъде много подвеждащ. Помнете, че всеки от вас е екипиран така, че да изиграе своята роля в живота, следователно богатството или положението не правят някой по-добър от друг. Всички вие трябва да се справите с лични предизвикателства, с които можете да се справите само, ако се комбинирате в всички типове, но често нямате никаква представа докъде е стигнала тяхната душа в еволюцията си. Следователно доверието е въпрос на интуиция, която е ваша лична проекция.
Всеки един от вас е на Земята в този момент по силата на свободната си воля и вие имате привилегията да присъствате на толкова значим момент. Избрали сте от коя страна искате да бъдете, следователно Светлината и тъмнината са изиграли последната си роля, за да се види двойнственият финал на този цикъл. Резултатът винаги е бил известен, че Светлината е върховна, но от вас зависи как точно ще постигне победата си. Ако например не бяхте посрещнали Галактическата Федерация, тогава по силата на Универсалния Закон нямаше да можем да бъдем тласнати към вас и финалните ви дни биха били доста по-различни от тези, които си представяте. За щастие ясно сте показали, че желаете нашето присъствие, затова и сме работили толкова много години. Постепенно сме смекчили нашия начин във вашето съзнание и така сте ни приели като приятели и колеги пътешественици във Вселената. Никога няма да бъдете държани в по-ниските измерения за неопределено време и вече прекършвате връзките си и се освобождавате от всичко, което повече не ви служи. Изчистването засяга всеки и всичко и можете да го видите като голямо избиране на души и всякакви живи форми.

... ... ...

Усеща се известно облекчение у мнозина от вас, които сте следвали пътя към Издигането. Наблюдавали сте, че каквито и лични схващания да сте имали относно начина, по който това ще стане, ще дойде момент, когато ние – от Галактическата Федерация, трябва да изцяло да влезем в живота ви. От доста време това е било известно и мястото на събитието за открития контакт постепенно е било определено. Това е само началото на още много, което ще потвърди, че целта на нашето присъствие е напълно разбираема. Мнозина вече знаят какво е планирано, но по-голямата част от хората с малки или никакви познания, ще трябва да бъдат внимателно информирани за онова, което следва. Имало е толкова много разкол и разцепление в живота ви вече, че нашите намерения и правото, с които идваме, трябва да бъдат ясно заявени. Каквито и да са вярванията ви, онези от вас, които вярват в Бог, би трябвало да могат да приемат идеята за Създателя като висшия разум, който стои зад всичко съществуващо. Дори онези, които са отхвърляли подобна възможност, според нас по-лесно ще го приемат, отколкото тези с по-закостенели вярвания. Причината е в това, че Създателят не е свързан с никаква религиозна организация и просто подкрепя всичко, което е Истината.
Ние сме тези, които сме си тръгнали преди вас и сега се връщаме, за да ви просветим по всякакъв начин, и да ви представим етапите на еволюцията, която сте на път да постигнете с Издигането. Имайки предвид онова, което ни кара да ви служим в този момент, което със сигурност не е за извличане на облага, а за удовлетворение от добре свършената работа. Ние сме представителите на Създателя, които осъществяват плана за вашето освобождаване от Тъмните Сили. Тяхното време като доминираща сила е към своя край със затварянето на цикъла на двойнствеността. Ако го нямаше стремежът към добро, вие бихте продължили да живеете в хаоса без никакво облекчение. Божественият План е съвършен и позволява вашето съществуване в двойнствеността, докато в същото време ограничава нейната способност изцяло да ви превземе. Подсъзнателно вие знаете, че това е така, тъй като сте се съгласили с плана, когато първоначално доброволно сте приели да го изживеете. Вероятно се питате каква е причината да сте се подготвяли да предприемете подобна драматична промяна от мирното и щастливо съществуване, което сте напуснали – в по-високите царства. Тя е, скъпи мои, за да задоволите онази движеща сила вътре във вас, която ви тласка нагоре и обратно към Източника на Всичко Съществуващо.
Това, което ви казваме, е само малка част от онова, което трябва да ви предадем. Истината трябва да бъде казана на всеки един от вас, за да можете да направите информиран избор, дали да поемете пътя на Светлината или не. Най-големият ви актив е свободната воля и ние няма да ви примамваме да правите нещо, което не е ваш личен избор. Според Законите на Вселената обаче и според вашите вибрации, ще се окажете точно на нивото, на което сте предопределени да бъдете. Сега разбирате, че когато настъпи Издигането, то може да бъде само за онези, които са повишили вибрациите си достатъчно, за да бъдат част от него. Не всеки цикъл завършва по този начин, но този е краят на слънчевия цикъл, който ви придвижва в една нова вибрация. Тъй като е универсален по естество, това означава, че всичко във Вселената ви трябва да се промени, а това засяга всяка отделна планета, спътниците й, луните и Слънцето.
Подготовката за големите промени е започнала от доста отдавна и не по-малко за вашето пробуждане, за да бъдете готови да приемете вълнуващото извисяване, което ще ви отведе нагоре до Издигане. Ще забележите, че толкова много се набляга на този аспект от съществуването, защото вие сте най-важната част от плана. Не можем да спрем да се възхищаваме на вашата упоритост да преодолявате толкова много препятствия, поставяни на пътя ви, тъй като Тъмните сили се опитват по всякакъв начин да ви попречат да успеете. Откакто е започнал настоящия ви цикъл, винаги е имало битка между Светлината и тъмнината. Достигнали сте до самите дълбини на тъмнината, при все това сте излезли от там и сега Светлината ви свети по-ярко от всякога. Придобили сте сила и цел в живота си, което ще ви помогне доста в бъдеще. Нека нито един не смята, че това е било загуба на време и всички вреди в психиката ви скоро ще бъдат поправени в по-високите вибрации. Предстои ви много по отношение на изцелението, веднъж щом безопасно можем да вървим сред вас.
Музиката се е доказала като един забележителен израз на вашите емоции и чудесно средство за лечение. Скъпи мои, звукът ще бъде един от най-използваните средства за изцеление и допринасящи за балансирано и здраво тялото. Музиката е средство на изразяване, което може да ви развълнува или да донесе спокойствие и мир. Също така има и разрушителен ефект, тъй като в света на двойнствеността имате целия спектър от различни нива. Ставайки все повече Светлина, ще откриете, че ви привличат все по-чисти тонове, а те се срещат широко в класическата музика. Композитори като Моцарт са били духовно вдъхновени, което обяснява защо той често се е събуждал от сън вече с композиция в ума си. Шумната и силна музика, която е какафония от различни звуци, разрушава аурата ви и дори може да доведе до физическо или умствено заболяване. Това са двете страни на повечето неща, с които се сблъсквате и това, приятели, е двойнствеността в действие.
Всяко напътствие, от което се нуждаете, е вътре във вас, ако се заслушате – но често пропъждате това вътрешно гласче, защото то води към пътя. „Малкото гласче” е вашия По-Висш Аз, който се опитва да стигне до вас и би било добре да се вслушвате в него. Можете да го наречете съзнание или интуиция; всичко това е част от вас, също толкова важна, ако не и повече, от вашия буден ум. Колкото повече истината излиза наяве, толкова повече виждаме хората да се изправят и да заявяват своята Истината и това ще продължи да нараства,тъй като Светлината неотменно става по-силна. От ваша страна трябва само да бъдете проницателни и ще разберете какво трябва да стане част от вашата система от вярвания.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и с времето ще можем да говорим по-открито и да ви отведем на по-високи нива на разбиране. Всичко това е част от вашето обучение относно висшите истини, което трябва да знаете, за да разберете кои и какви сте в действителност във вашите взаимоотношения със Създателя. Ние сме вас и вие сте ние по безкрайното пътешествие на живота, докато станете Едно цяло с Източника на Всичко Съществуващо. Позволете на себе си да се слеете със Светлината и Любовта, които винаги ви обграждат и ще отворите умовете и сърцата си за истината.
... ... ...
Както започвате да разбирате, много неща ще се променят и ще ви засегнат лично. Всичко това обаче е част от вашето издигане в красивите измерения, където съществува истинско съвършенство и всичко действа заедно в хармония. Без повече страдание и липса на единство, вместо радост, щастие и удовлетворение. Ще имате време, което ще бъде само ваше, да го прекарате както желаете, а Космосът ще бъде вашата игрална площадка и тогава ще разберете вашата отговорност към всичко живо. Мисълта за всичко това може да бъде някак плашеща и да се чувствате неспокойни, но до тогава ще можете да се справите със задачата да се проявите като Божествени Същества, каквито сте и винаги сте били.

Вие, Съществата на Светлината, сте ключът за бъдещето на Земята и посредством усилията ви ще бъде по-безопасно и за Човечеството. Вие сте сигналът от Светлина, който свети ярко и носи повече от нея. Вие ще определите колко бързо ще се издигнете и колко подготвени ще бъдете за последната стъпка от процеса на Издигане. Справили сте се толкова добре с препятствията, стоели на пътя ви и ние ви приветстваме да поддържате тези високи нива и да помагате на всеки около вас. Помнете, че повечето от вас са приели това прераждане, поради точно тази причина и сега сте тук и ще искате успешно да изпълните възложената задача.

Ас съм СаЛуСа от Сириус и се възхищавам на вашата решителност в условия, които могат да бъдат обезкуражаващи. Вие наистина сте Войни на Светлината и носите такава отговорност, която понякога може да изглежда като бреме. При все това вие носите товара, без да се оплаквате, виждайки само великото служение, което вършите с любов от името на всички души. Ние наистина сме благословени да имаме такива смели души на наша страна и ще бъдем с вас през остатъка на този цикъл и като ваши пазители. Нима не е чудо, че нашата любов към вас прелива с велика признателност за вашето служение за всички нас? Бог да ви благослови и нека да имате всичко, което желае сърцето ви, което е благотворно и чисто.
...
Искаме да разберете, че не идваме при вас като непознати, а като духовно семейство с най-великата любов в сърцата си. Толкова много от вас са пряко свързани с нас и идваме да намерим своите си, за да можем да бъдем обединени отново. Дълго време са били забулени от тъмните енергии вашите истински корени на произход, но сега силите претърпяват изменения под въздействието на великата Светлина, която прониква в Земята ви. С пробуждането на някои от вас ви чуваме да казвате, че някак знаете, че Земята не е истинския ви дом и поглеждате към небесата, откъдето сте дошли. Това усещане, което не ви дава покой, че принадлежите някъде другаде, ви кара още по-целенасочено да откриете истината.
Скъпи Същества, няма да чакате още дълго, за да се появим по покана и тогава навсякъде по света ще се съобщи за нашето съществуване. С времето истината за нашата връзка с вас и мястото ни в историята ви ще се разкрие. Отблизо сме следели вашето пътуване през двойнствеността и е имало моменти, когато ни е било разрешено да се свържем с отделни хора или групи, показали духовен прогрес. Настоящото ви положение е много окуражаващо и многообещаващо, тъй като много души се свързват с нас. Още веднъж ние откриваме, че нашето присъствие е допуснато, поради действието на Закона на Привличането. Допълнително е подсилено от процеса на Издигане, който ще се сбъдне, било то със или без Човека, като едно Вселенско събитие, част от по-голям Космически Цикъл.
За вас ние сме доказателство за съществуването на по-висши Същества. Идваме да ви уверим, че съществува Върховен Създател, независимо какво наименование използвате. Има само Един зад всичко съществуващо и това знание би трябвало да позволи различните църкви да се съгласят с идеята, че има един общ източник на техните Богове. Може да има само Една Истина и когато сте отворени да научите великите истини, те ще ви бъдат показани. Би било изключително приятно да се види как Човек слага настрана неговите религиозни различия, за да открие истината, която ще обедини всички. Трябва да се случи скоро, но няма да има натиск върху процеса, тъй като е въпрос на свободния ви избор в какво да вярвате. Да, свободната воля е тази, която е създала вашата реалност и тя е тази, която ще ви издигне, за да намерите истинския път към духовната свобода.
Както несъмнено ще разберете, има много работа, която трябва да свършите, за да поемете по пътя на Издигането. Ние не идваме, за да възстановим стария ви свят, както знаете, а да ви помогнем да пресъздадете отново съвършенството, което някога съществуваше, когато за пръв път се заселихте на Земята. Забравили сте какво е било да живеете в абсолютна свобода и хармония и да отидете там, където ви се прииска, без никакво чувство на страх. Какви радостни моменти ви очакват и то в бърза последователност, щом се издигнете по-високо в новите вибрации. Започнете още от сега да си представяте в ума ви какво ще означава това и какво е усещането да бъдете свободни от по-нисшите вибрации, в които сте сега и които тегнат над вас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се изпълвам с още по-голяма радост, като си помисля за прекрасните събития, които предстоят. Усещам вашето облекчение и голямо щастие, когато разбирате, че ще бъдете освободени от колелото на преражданията. То е постигнало своята цел вече като ви е довело до момента на завършването на този цикъл. Тази възможност е била поставена пред всички души и трябва да бъде направен толеранс към онези, които още не са готови да напуснат. Изпратете ги по техния път с любов и благословия и някой ден в друг бъдещ цикъл те ще се пробудят. Някои от вас могат да пожелаят да се върнат някой ден и да изпълнят подвиг, подобен на този, който правим ние сега. По-възвишеният живот е служене един на други в Любов и Светлина и едно прекрасно удовлетворяващо преживяване.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че Галактическата Федерация е водена от По-висши Същества, които обитават в нивата от чиста Светлина. Те притежават цялата мъдрост и сила на Бог и ръководят всичко, което се случва във вашата Вселена. Всички техни решения са основани на общото разбиране за живота и за огромната любов, която обгръща в себе си всичко. Ако те ви се представят, то тогава ще повярвате, че сте срещнали Бог; толкова е голямо тяхното великолепие и тяхната величественост. Те са Господарите на Вселената и се грижат за изпълнението на плана на Създателя.
Били сме с вас и сме следели вашето развитие от хилядолетия и сега няма да ви изоставим. Ще вървим ръка за ръка до края на цикъла и както е предречено, победата ще бъде ваша. Ние сме от Светлина и вие сте от Светлина и това ще бъде така вечно. Заедно ще преодолеем всички препятствия и ще постигнем извисяване до по-висшите измерения. Ние сме Едно - винаги е било така и така и ще остане за всички времена.

Първоизточника на информацията е www.treeofthegoldenlight.com а в България се разпространява благодарение на Спиралата, с превод от английски Камелия Захариева.

За по - подробна информация относно посланията на СаЛуСа от Сириус и Галактическата Федерация в България натиснете тук !

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above

Няма коментари:

Публикуване на коментар